Jury

Ingeborg van Lieshout
copywriter architectuur & design, stedenbouwkundige en woonschipbewoner

Ingeborg heeft zich als copywriter gespecialiseerd in teksten over archictectuur, design en duurzaamheid. Ze schrijft voor verschillende media en woont op het water.

linkedin.com/ingeborgvanlieshout

Peter de Winter
hoofdredacteur ArchitectuurNL en Bouwwereld

Als doorgewinterde hoofdredacteur van twee toonaangevende vakbladen weet Peter als geen ander wat er speelt in de wereld van bouw en architectuur.

architectuur.nl

Wouter Valkenier
architect en stedenbouwkundige 

Met Studio Valkenier maakt Wouter Amsterdam weer levendig. Zijn kernwaarden: denken in kringlopen en maatschappelijke waarden, cocreatie, buurtprogrammering, spontaniteit en ambachtelijke imperfectie.

studiovalkenier.nl

Mark van Ommen
waterprojectontwikkelaar

Onder de naam Floatbase ontwikkelt Mark drijvende woon- en werkomgevingen. Samen met twee andere partijen vormt hij Holland Floating Solutions, een krachtenbundeling die de internationale markt hybride drijvende constructies voor tal van toepassingen aanbiedt.

floatbase.nl

Renate Meijer
uitgever en hoofdredacteur VLOT

Renate vertaalde haar liefde voor waterwonen naar het grootste waterwoonplatform van Nederland: VLOT. Als uitgever, hoofdredacteur en verbinder in hart en nieren probeert ze de waterwoonwereld steeds een beetje zichtbaarder te maken.

vlotmagazine.nl